Annelie

Nagel en schoonheidsspecialiste bij Hairstyle Queen

Laat je lekker verwennen in onze beautysalon met mooie nagels en wenkbrauwen en kom helemaal tot rust tijdens een massage. Bij Hairstyle Queen ben je aan het juiste adres voor verschillende behandelingen. Maak kennis met Annelie!

Na het behalen van haar diploma allround schoonheidsspecialiste heeft Annelie zich verder ontwikkeld als nagelstyliste, waar ze een allround opleiding in heeft gedaan. Ze is gespecialiseerd in wenkbrauwen en wimpers. In haar salon staan persoonlijke aandacht, ontspanning en uiteraard kwaliteit voorop. Met veel plezier en passie voor ze alle behandelingen uit.

Wimpers en wenkbrauwen

Door jouw wimpers te laten verven zullen je ogen meer gaan spreken en wordt mascara overbodig!

Wenkbrauwen zijn echte blikvangers en zijn dus ook bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Ieder gezicht is anders. De een wenst superstrakke wenkbrauwen en de ander wil ze zo natuurlijk mogelijk laten ogen.

De wenkbrauwen worden gewaxt en daarna extra geëpileerd voor optimaal resultaat.

Door de wenkbrauwen te laten verven creëeren we een mooie en sprekende uitstraling. Hierdoor word het overbodig om elke ochtend je wenkbrauwen bij te tekenen! Gemiddeld komen klanten na 5-8 weken terug.

Belangrijk is dat je wimpers schoon zijn bij aanvang van de behandeling.

Massage

Massages zijn natuurlijk heerlijk ontspannend! Het lichaam krijg de kans om uit te rusten en te herstellen.

Naast dat het zo ontspannend is, is een massage ook heel gezond. Tijdens de massage word namelijk de bloedsomloop geactiveerd en er worden meer witte bloedplaatjes aangemaakt. Het hele lichaam ontvangt verse voedingsstoffen, en afvalstoffen kunnen het lichaam sneller verlaten. Ook stimuleert het de aanmaak van o.a. het hormoon endorfine. Endorfine is de bestrijder van het stresshormoon en daardoor zal jouw stress verminderen en je geluksgevoel toenemen. Gun jezelf de rust die je verdient, en laat je af en toe masseren!

Nagels

De nagels spelen een belangrijke rol in het uiterlijk. Ze zijn een visitekaartje!

Jouw nagels hebben de hele dag door veel te verduren. Daarom is een manicure geen overbodige luxe.

Gellak is als een dikke nagellak en blijft zo’n 3 weken mooi zitten! Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar het juiste product voor je nagels. Wij werken met de topmerken TS en Magnetic.

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen zijn behandelingen waarbij het decolleté, de hals en het gelaat worden gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en je gezicht van de juiste voeding te voorzien, zal jouw huid weer stralen.

Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met jouw huidtype en jouw specifieke behoeftes! Deze behandelingen zijn perfect om even tot jezelf te komen.

Lashlift

Bij deze behandeling worden je eigen wimpers op een speciale wijze gelift en zal dit zo’n 4 tot 6 weken een mooi resultaat geven! Geschikt voor alle soorten wimpers. Lang of kort, jonger of ouder! Bij het boeken van deze behandeling is het verven van je wimpers inbegrepen. Zorg er voor dat de wimpers tot 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water, mascara, makupremover of crémepjes.

Belangrijk is dat je wimpers schoon zijn bij aanvang van de behandeling.

Waxen

Zat van het scheren? Waxen is de oplossing!

De haartjes worden met wortel en al verwijdert en zullen gemiddeld 3 tot 6 weken weg blijven. De haartjes zullen veel dunner en zachter terug groeien als dat u gewend bent! Hoe vaker u de behandeling ondergaat, hoe minder snel de haartjes terug komen.

Belangrijk is dat uw haartjes ongeveer 0,5 tot 2cm van lengte zijn. Als de haren langer zijn, zal de behandeling pijnlijker zijn.

Zijn de haren korter? Dan is de kans groot dat niet alle haren verwijderd kunnen worden. Ook is de kans op ingegroeide haren groter!

Verstandig is om direct na de behandeling geen strakke broek te dragen, dit vergroot ook de kans op ingegroeide haartjes. Ook is het goed om 1x per week de huid licht te scrubben met een natuurlijk product. Op deze manier worden poriën geopend en kunnen de haartjes de juiste kant op groeien.